Norges billigste bøker

Food Preferences and Taste

- Continuity and Change

Om Food Preferences and Taste

Food preferences and tastes are among the fundamentals affecting human existence; the sociocultural, physiological and neurological factors involved have therefore been widely researched and are well documented. However, information and debate on these factors are scattered across the academic literature of different disciplines.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781571819703
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 236
  • Utgitt:
  • 18. desember 1997
  • Dimensjoner:
  • 217x140x18 mm.
  • Vekt:
  • 300 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Preferences and Taste

Food preferences and tastes are among the fundamentals affecting human existence; the sociocultural, physiological and neurological factors involved have therefore been widely researched and are well documented. However, information and debate on these factors are scattered across the academic literature of different disciplines.

Brukervurderinger av Food Preferences and Taste



Finn lignende bøker
Boken Food Preferences and Taste finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.