Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Microbiology

- An Introduction

Om Food Microbiology

Food Microbiology clarifies complex topics in the field of food microbiology and encourages students to venture beyond memorization and think critically to gain a broader conceptual understanding of food microbiology and acquire the understanding and skills necessary to ensure the safety of tomorrow's food supply.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781555819385
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 624
  • Utgitt:
  • 1. mars 2017
  • Utgave:
  • 4
  • Dimensjoner:
  • 284x221x37 mm.
  • Vekt:
  • 1952 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Food Microbiology

Food Microbiology clarifies complex topics in the field of food microbiology and encourages students to venture beyond memorization and think critically to gain a broader conceptual understanding of food microbiology and acquire the understanding and skills necessary to ensure the safety of tomorrow's food supply.

Brukervurderinger av Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.