Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Literacy

- Key concepts for health and education

Om Food Literacy

In this book, contributors from Australia, China, United Kingdom and North America provide a review of international research on food literacy and how this can be applied in schools, health care settings and public education and communication at the individual, group and population level.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138898523
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 246
  • Utgitt:
  • 26. april 2016
  • Dimensjoner:
  • 234x158x14 mm.
  • Vekt:
  • 412 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Literacy

In this book, contributors from Australia, China, United Kingdom and North America provide a review of international research on food literacy and how this can be applied in schools, health care settings and public education and communication at the individual, group and population level.

Brukervurderinger av Food Literacy



Finn lignende bøker
Boken Food Literacy finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.