Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food in World History

Om Food in World History

Now in its third edition, Food in World History explores culinary cultures and food politics throughout the world, from ancient times to the present day, with expanded discussions of industrialization, indigeneity, colonialism, gender, environment, and food and power.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781032351490
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 15. juni 2023
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 229x151x12 mm.
  • Vekt:
  • 264 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Food in World History

Now in its third edition, Food in World History explores culinary cultures and food politics throughout the world, from ancient times to the present day, with expanded discussions of industrialization, indigeneity, colonialism, gender, environment, and food and power.

Brukervurderinger av Food in World History



Finn lignende bøker
Boken Food in World History finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.