Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food for Health in the Pacific RIM

Om Food for Health in the Pacific RIM

Includes chapters arranged under seven sections, which include general topics in Food Science and Technology; Food Processing and Engineering; Antioxidants in Foods; Nutrition and Food Science; Food Safety; Sensory Science of Foods; and Food Biotechnology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780917678462
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 610
  • Utgitt:
  • 1. februar 2005
  • Dimensjoner:
  • 237x177x40 mm.
  • Vekt:
  • 985 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food for Health in the Pacific RIM

Includes chapters arranged under seven sections, which include general topics in Food Science and Technology; Food Processing and Engineering; Antioxidants in Foods; Nutrition and Food Science; Food Safety; Sensory Science of Foods; and Food Biotechnology.

Brukervurderinger av Food for Health in the Pacific RIM



Finn lignende bøker
Boken Food for Health in the Pacific RIM finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.