Norges billigste bøker

Food Flavours

- Biology and Chemistry

Om Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045389
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 176
  • Utgitt:
  • 28. februar 1997
  • Dimensjoner:
  • 144x216x10 mm.
  • Vekt:
  • 226 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 5. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Brukervurderinger av Food Flavours



Finn lignende bøker
Boken Food Flavours finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.