Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Flavors and Chemistry

- Advances of the New Millennium

Om Food Flavors and Chemistry

This book will be an important read for all postgraduate students, academics and industrial researchers wanting to keep abreast of food flavors and their chemistry.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048755
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 666
  • Utgitt:
  • 29. oktober 2001
  • Dimensjoner:
  • 156x234x36 mm.
  • Vekt:
  • 2438 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Flavors and Chemistry

This book will be an important read for all postgraduate students, academics and industrial researchers wanting to keep abreast of food flavors and their chemistry.

Brukervurderinger av Food Flavors and Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Food Flavors and Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.