Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Flavor and Chemistry

- Explorations Into The 21st Century

Om Food Flavor and Chemistry

This book provides the reader with an update on the advances in food chemistry and flavor science with a broad spectrum of food products from both plants and animals.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854046539
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 520
  • Utgitt:
  • 7. juni 2005
  • Dimensjoner:
  • 156x234x34 mm.
  • Vekt:
  • 1999 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Flavor and Chemistry

This book provides the reader with an update on the advances in food chemistry and flavor science with a broad spectrum of food products from both plants and animals.

Brukervurderinger av Food Flavor and Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Food Flavor and Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.