Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Culture in Southeast Asia

Om Food Culture in Southeast Asia

The final chapter on diet and health looks at some of the ideologies underlying the relation between food and disease, particularly the humoral system, and then considers the nutritional challenges related to recent changes in local food systems, including food safety.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313344190
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 176
  • Utgitt:
  • 30. august 2008
  • Dimensjoner:
  • 156x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 397 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Culture in Southeast Asia

The final chapter on diet and health looks at some of the ideologies underlying the relation between food and disease, particularly the humoral system, and then considers the nutritional challenges related to recent changes in local food systems, including food safety.

Brukervurderinger av Food Culture in Southeast Asia



Finn lignende bøker
Boken Food Culture in Southeast Asia finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.