Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food & Cooking of Shanghai & East China

Om Food & Cooking of Shanghai & East China

75 authentic regional recipes from Shanghai, Zhejing, Fujian, Anhui, Jiangsu and Jangxi, with beautiful photographs

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141915
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 6. desember 2012
  • Dimensjoner:
  • 238x288x19 mm.
  • Vekt:
  • 1094 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Food & Cooking of Shanghai & East China

75 authentic regional recipes from Shanghai, Zhejing, Fujian, Anhui, Jiangsu and Jangxi, with beautiful photographs

Brukervurderinger av Food & Cooking of Shanghai & East China



Finn lignende bøker
Boken Food & Cooking of Shanghai & East China finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.