Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Food Carbohydrate Chemistry

* Emphasizes the application of carbohydrate chemistry to understanding the chemistry, physical and functional properties of food carbohydrates. * Structure and nomenclature of sugars and sugar derivatives are covered, focusing on those derivatives that exist naturally in foods or are used as food additives.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813826653
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 6. januar 2012
  • Dimensjoner:
  • 228x152x13 mm.
  • Vekt:
  • 392 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Carbohydrate Chemistry

* Emphasizes the application of carbohydrate chemistry to understanding the chemistry, physical and functional properties of food carbohydrates. * Structure and nomenclature of sugars and sugar derivatives are covered, focusing on those derivatives that exist naturally in foods or are used as food additives.

Brukervurderinger av Food Carbohydrate Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Food Carbohydrate Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.