Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food and Cooking of Cambodia

Om Food and Cooking of Cambodia

Ancient Cambodia was a kingdom with an Indian culture, which then expanded into Burma and Vietnam, later becoming a territory claimed by both Vietnam and Siam. As a result, the Cambodian cuisine has Indian roots, with strong influences from both China an

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781844763511
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 96
  • Utgitt:
  • 28. september 2007
  • Dimensjoner:
  • 229x296x9 mm.
  • Vekt:
  • 414 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Food and Cooking of Cambodia

Ancient Cambodia was a kingdom with an Indian culture, which then expanded into Burma and Vietnam, later becoming a territory claimed by both Vietnam and Siam. As a result, the Cambodian cuisine has Indian roots, with strong influences from both China an

Brukervurderinger av Food and Cooking of Cambodia



Finn lignende bøker
Boken Food and Cooking of Cambodia finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.