Norges billigste bøker

Food and Cooking in Victorian England

- A History

Om Food and Cooking in Victorian England

Nine recipes serve as entry points for detailing the history of food production, cooking, and diet throughout Queen Victoria's reign in England. More than that, however, Broomfield offers an introduction to the world of everyday dining, food preparation, and nutrition during one of the most interesting periods of English history.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780275987084
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 30. april 2007
  • Dimensjoner:
  • 162x243x22 mm.
  • Vekt:
  • 524 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food and Cooking in Victorian England

Nine recipes serve as entry points for detailing the history of food production, cooking, and diet throughout Queen Victoria's reign in England. More than that, however, Broomfield offers an introduction to the world of everyday dining, food preparation, and nutrition during one of the most interesting periods of English history.

Brukervurderinger av Food and Cooking in Victorian England



Finn lignende bøker
Boken Food and Cooking in Victorian England finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.