Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Additives

Om Food Additives

Presents research on food phosphates, commercial starches, antibrowning agents, essential fatty acids, and fat substitutes, as well as studies on consumer perceptions of food additives. This book details food additives for special dietary needs, and identifies methods to determine hypersensitivity.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793432
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 960
  • Utgitt:
  • 1. november 2001
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 261x182x51 mm.
  • Vekt:
  • 1468 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av Food Additives

Presents research on food phosphates, commercial starches, antibrowning agents, essential fatty acids, and fat substitutes, as well as studies on consumer perceptions of food additives. This book details food additives for special dietary needs, and identifies methods to determine hypersensitivity.

Brukervurderinger av Food Additives



Finn lignende bøker
Boken Food Additives finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.