Utvidet returrett til 31. januar 2025

Flavor Chemistry

- Thirty Years of Progress

Om Flavor Chemistry

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306461996
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 439
  • Utgitt:
  • 31. august 1999
  • Utgave:
  • 1999
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 840 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Flavor Chemistry

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields.

Brukervurderinger av Flavor Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Flavor Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.