Norges billigste bøker

Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability

Om Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability

This book investigates the current multi-element analytical techniques that are used for determining the geographical origin of food products, discussing the principles of the techniques together with their advantages and drawbacks, and reported applications concerning geographical authenticity.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138197671
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 454
  • Utgitt:
  • 24. oktober 2018
  • Dimensjoner:
  • 261x184x30 mm.
  • Vekt:
  • 1082 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability

This book investigates the current multi-element analytical techniques that are used for determining the geographical origin of food products, discussing the principles of the techniques together with their advantages and drawbacks, and reported applications concerning geographical authenticity.

Brukervurderinger av Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability



Finn lignende bøker
Boken Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.