Utvidet returrett til 31. januar 2025

Fermented Foods, Part I

- Biochemistry and Biotechnology

Om Fermented Foods, Part I

As part one of a three volume series, this book discusses the biochemical and biotechnological applications of fermented foods involving acetic acid bacteria, lactic acid bacteria, ethanolic yeasts and fungi in accelerating the many and variable functional factors in fermented foods. The book will delve in-depth into the biochemical and biotechn

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367737450
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 400
  • Utgitt:
  • 18. desember 2020
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Fermented Foods, Part I

As part one of a three volume series, this book discusses the biochemical and biotechnological applications of fermented foods involving acetic acid bacteria, lactic acid bacteria, ethanolic yeasts and fungi in accelerating the many and variable functional factors in fermented foods. The book will delve in-depth into the biochemical and biotechn

Brukervurderinger av Fermented Foods, Part I



Finn lignende bøker
Boken Fermented Foods, Part I finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.