Utvidet returrett til 31. januar 2025

Ferment

- A guide to the ancient art of making cultured foods

Om Ferment

Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Holly Davis shows us it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781743368688
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 5. oktober 2017
  • Dimensjoner:
  • 251x194x33 mm.
  • Vekt:
  • 1088 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Ferment

Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Holly Davis shows us it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.

Brukervurderinger av Ferment



Finn lignende bøker
Boken Ferment finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.