Norges billigste bøker

Extraction of Organic Analytes from Foods

- A Manual of Methods

Om Extraction of Organic Analytes from Foods

Logically structured and with numerous examples, this book will be invaluable to practising food analysts as both a reference and training guide.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045921
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 410
  • Utgitt:
  • 11. mai 2005
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 1654 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Extraction of Organic Analytes from Foods

Logically structured and with numerous examples, this book will be invaluable to practising food analysts as both a reference and training guide.

Brukervurderinger av Extraction of Organic Analytes from Foods



Finn lignende bøker
Boken Extraction of Organic Analytes from Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.