Utvidet returrett til 31. januar 2025

Evolutionary Algorithms for Food Science and Technology

Om Evolutionary Algorithms for Food Science and Technology

Researchers and practitioners in food science and technology routinely face several challenges, related to sparseness and heterogeneity of data, as well as to the uncertainty in the measurements and the introduction of expert knowledge in the models.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781848218130
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 182
  • Utgitt:
  • 13. desember 2016
  • Dimensjoner:
  • 163x241x18 mm.
  • Vekt:
  • 426 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Evolutionary Algorithms for Food Science and Technology

Researchers and practitioners in food science and technology routinely face several challenges, related to sparseness and heterogeneity of data, as well as to the uncertainty in the measurements and the introduction of expert knowledge in the models.

Brukervurderinger av Evolutionary Algorithms for Food Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken Evolutionary Algorithms for Food Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.