Norges billigste bøker

Emerging Technologies in Meat Processing

- Production, Processing and Technology

Om Emerging Technologies in Meat Processing

Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on producers, manufacturers, transporters and retailers to ensure that an ever-demanding consumer receives a top quality product that is free from contamination.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118350683
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 448
  • Utgitt:
  • 9. desember 2016
  • Dimensjoner:
  • 329x179x26 mm.
  • Vekt:
  • 1010 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Emerging Technologies in Meat Processing

Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on producers, manufacturers, transporters and retailers to ensure that an ever-demanding consumer receives a top quality product that is free from contamination.

Brukervurderinger av Emerging Technologies in Meat Processing



Finn lignende bøker
Boken Emerging Technologies in Meat Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.