Utvidet returrett til 31. januar 2025

Edibility and In Vitro Meat

Om Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781793614667
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 14. november 2022
  • Dimensjoner:
  • 157x13x235 mm.
  • Vekt:
  • 394 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Brukervurderinger av Edibility and In Vitro Meat



Finn lignende bøker
Boken Edibility and In Vitro Meat finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.