Utvidet returrett til 31. januar 2025

Drying and Dehydration of Foods

Om Drying and Dehydration of Foods

Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781447449638
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 5. april 2012
  • Dimensjoner:
  • 140x18x216 mm.
  • Vekt:
  • 431 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Drying and Dehydration of Foods

Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Brukervurderinger av Drying and Dehydration of Foods



Finn lignende bøker
Boken Drying and Dehydration of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.