Utvidet returrett til 31. januar 2025

Dairy Science and Technology

Om Dairy Science and Technology

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824727635
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 806
  • Utgitt:
  • 29. september 2005
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 243x165x50 mm.
  • Vekt:
  • 1322 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Dairy Science and Technology

Discusses the transformation of milk into high-quality products. Emphasizing the principles of physical, chemical, enzymatic, and microbial transformation, this book features coverage of the properties of milk, a section on milk formation, and the inclusion of nutritional aspects. It introduces the chemistry, physics, and microbiology of milk.

Brukervurderinger av Dairy Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken Dairy Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.