Norges billigste bøker

Controversies in Food and Nutrition

Om Controversies in Food and Nutrition

This provocative new resource explores 15 common controversies in the field of food and nutrition. The authors explain the varying opinions and underlying issues that surround these debates, shedding new light on tensions over popular diets, fast food, and vegetarianism.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313317873
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 280
  • Utgitt:
  • 30. desember 2002
  • Dimensjoner:
  • 234x156x15 mm.
  • Vekt:
  • 566 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Controversies in Food and Nutrition

This provocative new resource explores 15 common controversies in the field of food and nutrition. The authors explain the varying opinions and underlying issues that surround these debates, shedding new light on tensions over popular diets, fast food, and vegetarianism.

Brukervurderinger av Controversies in Food and Nutrition



Finn lignende bøker
Boken Controversies in Food and Nutrition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.