Norges billigste bøker

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783631922040
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 428
  • Utgitt:
  • 29. november 2024
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 148x210x0 mm.
  • Vekt:
  • 482 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Brukervurderinger av Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science



Finn lignende bøker
Boken Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.