Utvidet returrett til 31. januar 2025

Clostridium Botulinum

- A Practical Approach to the Organism and its Control in Foods

Om Clostridium Botulinum

Clostridium botulinum produces a neurotoxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. As a spore--forming bacterium requiring anaerobic conditions for growth, C. botulinum is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods. Despite the knowledge and understanding accumulated about C.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780632055210
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 328
  • Utgitt:
  • 12. april 2000
  • Dimensjoner:
  • 156x235x18 mm.
  • Vekt:
  • 617 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Clostridium Botulinum

Clostridium botulinum produces a neurotoxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. As a spore--forming bacterium requiring anaerobic conditions for growth, C. botulinum is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods. Despite the knowledge and understanding accumulated about C.

Brukervurderinger av Clostridium Botulinum



Finn lignende bøker
Boken Clostridium Botulinum finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.