Utvidet returrett til 31. januar 2025

Chocolates and Confections

- Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner

Om Chocolates and Confections

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470424414
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 544
  • Utgitt:
  • 4. januar 2013
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 226x285x41 mm.
  • Vekt:
  • 2020 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 8. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Chocolates and Confections

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work.

Brukervurderinger av Chocolates and Confections



Finn lignende bøker
Boken Chocolates and Confections finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.