Utvidet returrett til 31. januar 2025

Chocolate

- Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Om Chocolate

Ferrandi Paris cooking school opened in 1920 to train culinary professionals. Internationally renowned for excellence, Ferrandi Paris offers courses to students of all levels, including masterclasses with Michelin-starred chefs. Their French P¿sserie(Flammarion, 2017) is an essential reference for every home cook. Rina Nurra contributed to French P¿sserie.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9782080204066
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 10. oktober 2019
  • Dimensjoner:
  • 216x287x31 mm.
  • Vekt:
  • 1738 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Chocolate

Ferrandi Paris cooking school opened in 1920 to train culinary professionals. Internationally renowned for excellence, Ferrandi Paris offers courses to students of all levels, including masterclasses with Michelin-starred chefs. Their French P¿sserie(Flammarion, 2017) is an essential reference for every home cook. Rina Nurra contributed to French P¿sserie.

Brukervurderinger av Chocolate



Finn lignende bøker
Boken Chocolate finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.