Utvidet returrett til 31. januar 2024

Chemistry and Biology of Winemaking

Om Chemistry and Biology of Winemaking

This book is ideal for anyone interested in the process of winemaking and will be of particular use for those with an interest in the chemical and biological sciences.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854042661
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 557
  • Utgitt:
  • 23. mai 2007
  • Dimensjoner:
  • 156x231x30 mm.
  • Vekt:
  • 792 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Chemistry and Biology of Winemaking

This book is ideal for anyone interested in the process of winemaking and will be of particular use for those with an interest in the chemical and biological sciences.

Brukervurderinger av Chemistry and Biology of Winemaking



Finn lignende bøker
Boken Chemistry and Biology of Winemaking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.