Utvidet returrett til 31. januar 2025

Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

Om Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319509402
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 46
  • Utgitt:
  • 30. desember 2016
  • Utgave:
  • 12017
  • Dimensjoner:
  • 155x235x3 mm.
  • Vekt:
  • 949 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color, and microbial fermentation have a profound impact on the resulting curd properties, and hence on the cheese.

Brukervurderinger av Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds



Finn lignende bøker
Boken Chemical Profiles of Industrial Cow’s Milk Curds finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.