Norges billigste bøker

Chemical Engineering for the Food Industry

Om Chemical Engineering for the Food Industry

Industrial food processing involves the production of added value foods on a large scale; * The range of processes and products made by the food industry has increased to include foods which have no kitchen counterpart, such as low-fat spreads.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461367246
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 462
  • Utgitt:
  • 23. oktober 2012
  • Utgave:
  • 11997
  • Dimensjoner:
  • 234x158x32 mm.
  • Vekt:
  • 732 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Chemical Engineering for the Food Industry

Industrial food processing involves the production of added value foods on a large scale; * The range of processes and products made by the food industry has increased to include foods which have no kitchen counterpart, such as low-fat spreads.

Brukervurderinger av Chemical Engineering for the Food Industry



Finn lignende bøker
Boken Chemical Engineering for the Food Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.