Utvidet returrett til 31. januar 2025

Cheese and Microbes

Om Cheese and Microbes

Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781555815868
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 300
  • Utgitt:
  • 1. april 2014
  • Dimensjoner:
  • 178x257x23 mm.
  • Vekt:
  • 998 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Cheese and Microbes

Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption.

Brukervurderinger av Cheese and Microbes



Finn lignende bøker
Boken Cheese and Microbes finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.