Norges billigste bøker

Barnebøker

Her finner du spennende bøker om Barnebøker. Nedenfor er et flott utvalg på over 60.882 bøker om emnet.
Vis mer
Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Bjørn F. Rørvik
  305,-

  Bukkene Bruse er klare for nye eventyr! Det nærmer seg jul, men julenissen har aldri vært hos Bukkene Bruse. Kanskje han ikke finner fram? Men hvis de skriver ønskeliste og sender den til ham, da kommer han kanskje? Som tenkt, så gjort.På julaften spiser de middag - og venter. Og venter. Til slutt går den største bukken ut for å hente ved.DA banker det på døra!

 • av Charles Dickens
  404,-

  Verdens mest berømte julefortelling, gjenfortalt av Erlend Loe og illustrert av Lisa Aisato. Ebenezer Scrooge elsker penger og hater julen. På julekvelden sitter han venneløs og alene i det store, kalde huset sitt. Ute glitrer snøkrystaller i lyset fra vinduer hvor familier koser seg med julematen. Scrooge går og legger seg, men han får ikke sove i fred. I løpet av natten får han besøk av ikke bare ett, men tre spøkelser. De tar ham med på reiser gjennom natten og tiden, og Scrooge ser at ingenting er som han trodde, alt han vet blir snudd på hodet, og kanskje er det likevel en mening i å bry seg om andre? En julefortelling er en tidløs klassiker som kan leses av hele familien.

 • av Mark W. Baker & Neville Astley
  158,-

 • av Walt Disney
  176,-

  Boken inneholder seks herlige historier! Godnatt-historier er viktige, selv for våre små drømmere. Denne samlingen med korte yndlingshistorier fra Disney passer perfekt på sengekanten!

 • av Bjørn F. Rørvik
  295,-

  Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt. "Badeland - 200 meter" står det på skiltet. Bukkene synes det høres fristende ut. Og kanskje de slipper unna trollet også.

 • av Bjørn F. Rørvik
  295,-

  Bukkene Bruse har endelig ferie!Med bøkene om Bukkene Bruse har Bjørn Rørvik og Gry Moursund gitt barna et helt nytt bilde av eventyrets Bukkene Bruse. Og eventyret er langt fra over for de tre bukkene! Dette er den fjerde boken i serien.Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. Hele vinteren hadde de spinket og spart på høyet. De hadde spart penger også, for i år skulle de dra til Syden. De skulle ikke på noen luksustur akkurat, men den største bukken hadde funnet et sted som var både billig og bra. Så da pakket de badebukser, kosedyr og solbriller - og vannpistol - i tilfelle det er troll i Syden, men det er det jo ikke. For troll tåler jo ikke sol ...Bli med de tre bukkene til flyplassen, til flyet og helt til Syden!

 • av Emily Winfield Martin
  267,-

  En ny barnebok-klassiker for de aller minste! Verdens vakreste gavebok til dåp, baby shower og bursdag. Påkostet gavebok med tre fortellinger som varmer og rører. Gjennom en vakker, poetisk tekst og eventyrlige tegninger uttrykker forfatteren den store kjærligheten foreldre føler for et lite barn. Forfatteren viser oss en inkluderende, åpen verden, hvor barn kan bli alt de drømmer om. Hva vil du bli? Modig og dristig, kreativ og leken? Det meste er mulig, du kan bli den DU har lyst til å bli.En bok å drømme seg bort i sammen, igjen og igjen!«En helt spesiell, fortryllende bok med vakre vers og eventyrlige illustrasjoner. Martins retroaktige tegninger er perfekt for et barnerom - du blir nesten fristet til å rive ut noen av sidene, ramme dem inn og henge dem opp på veggen.»The New York Times«Minner litt om klassiske eventyr - men med en forfriskende vri.»The Atlantic Wire

 • av Rachel Piercey
  267,-

  Oppdag hverdagens små mirakler i denne helt spesielle myldreboka! Dette er verdens vakreste nattabok - perfekt å lese høyt på sengekanten eller på fanget! Lær om årstidene, finn alt som gjemmer seg i skogen, les den koselige teksten på rim, og nyt de vakre illustrasjonene. Nattabok, myldrebok og faktabok om årstidene - alt i én bok.Skogen er et magisk sted å utforske sammen, og denne vakre barneboka tar dere med på en tur gjennom årstidene. Bli med Bjørn til skogen, møt alle vennene hans, og se hvor de bor. Bli kjent med det som gjemmer seg i skogen - klarer du å finne alt?Kom, bli med på tur til eventyrskogen er en fin høytlesningsbok og myldrebok å kose seg med sammen!

 • - to fortellinger i én bok
  av Ida Jackson
  176,-

  Herlig julestemning med Brillebjørn. Kjenner du Brillebjørn fra NRK Super? I denne boka kan du lese om hva som skjedde da Brillebjørn selv var en liten bjørn. Dette er en samleutgave med to koselige fortellinger om Brillebjørn som feirer jul.

 • av Anna Fiske
  294,-

  I Hvordan lager man en baby? tar Anna Fiske for seg spørsmålene alle barn lurer på: Hvordan kommer babyen seg inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig?

 • av Rikard B. Heimen
  158,-

  Brannbamsen Bjørnis jobber på brannstasjonen. I denne boka får vi bli med Bjørnis på jobb, og følger ham gjennom en hel arbeidsdag. Vi får se på brannbilene og brannstasjonen og lærer blant annet hvordan man sjekker røykvarsleren, tester brannslukningsapparatet og rydder i brannbilen. Denne boka passer ekstra godt for de minste barna, og har tykke, gode sider som tåler å bli lest mange ganger. Boka kan så klart også leses av eldre barn som er veldig opptatt av Bjørnis. Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker, og har gode råd om brannvern til alle. Boka passer ekstra godt for barn fra tre år og oppover. Den kan også leses av yngre barn som er veldig opptatt av Bjørnis.Ved å kjøpe en bok om Bjørnis støtter du Bjørnisprosjektet.

 • av Stephanie Couturier
  221,-

  Noen ganger er man glad, andre ganger trist. Vi mennesker kan bli både redde og stolte, og noen kan bli så sinte at det koker over. Som Selma. I denne bildeboken følger vi Selma gjennom en uke fylt med forskjellige følelser, og leseren får noen tips til hvordan man kan takle dem. Og kanskje du kan hjelpe Selma med å takle følelsene sine? Det er jo ikke alltid så lett å gjøre det alene.

 • - alle trenger et eventyr
  av Helen Docherty
  267,-

  Bli med inn i Nattaskogen, der alle dyrene skal legge seg. Både ekorn, mus og grevlinger leser godnatt-historier i sengene sine - men hva skjer når det kommer en Rappenbok og tar alle bøkene? Les også om Rasmus, den lille ridderen som ikke har lyst til å slåss. I alle fall ikke mot en diger, ildsprutende drage. Og møt Abrakasebra - sebraen som skaper stor magi! Tre sjarmerende natta-favoritter for barn fra 3 år!

 • av Lars Mæhle
  267,-

  Rasmus og Trym finner et mystisk skattekart i buskene ved Rex-hula. En verdifull skatt skal være gravd ned helt innerst i dypet av sumpskogen. Rasmus har ikke lyst til å legge ut på skattejakt - det kan stå lumske dinosaur-sjørøvere bak! Men Trym overtaler ham til slutt. På veien må de passere flere farlige hindre. Klarer de å finne skattkista? Og ikke minst: Hva er oppi den? Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Dette er fjerde bok i den populære serien om Rasmus og vennene hans. Bøkene er perfekt til høytlesning for førskolebarn og velegnet for barn på småtrinnet som har begynt å lese selv.

 • av Stephanie Couturier
  267,-

  Små barn har ofte STORE følelser. Her får de hjelp til å snakke om følelsene, og takle dem. 7 fortellinger i en tykk bok. Perfekt bok for barnehagebarn og barn i småskolen. En flott gavebok med historier og følelser å snakke om hver dag i en hel uke. Morsomme tegninger og spennende historier! Historiene har ulike hovedpersoner og alle barn kan kjenne seg igjen i situasjonene som blir beskrevet og følelsene de utløser.Disse følelsene har hver sin fortelling i boka: Kjærlighet, Glede, Sorg, Sjenerthet, Sjalusi, Redsel og Sinne.

 • av Kari Grossmann
  267,-

  NB: Boken er optimalisert for følgende eller bedre operativsystemer: Versjon 7.0 (Apple/iOS) og versjon 4.4 (Android). Lillesøster har bursdag, og det blir feiret på mange vis, helt fra morgenens brett på senga, via familiebesøk, presanger og bursdagsfest. Sprell levende og hverdagslig nært om et hvert barns store dag. Boka er innlest av Berit Nermoen. Lillesøster er en populær bokvenn for småbarna. Hun kommer ut for akkurat slike hendelser som alle 3-4 åringer kan identifisere seg med. Hun går i barnehage, må til tannlegen, faller og slår seg og må på legevakten - og mye mer. Dette er bøker for alle småbarnfamilier i dagens Norge. eBok+ er en beriket ebok (EBP) som kan leses på nettbrett. Du må ha en eBok+leser installert på brettet. eBok+leser kan lastes ned gratis i App Store og på Google Play.

 •  
  98,-

  Peke- og snakke-bøker med fargerike bilder. Her lærer barna å snakke om farger. Se og pek på bildene og si ordene om igjen. Kan du finne en rød tomat, en gul ball og en grønn frosk? Har du en favorittfarge? Slitesterke bøker i tykk papp og med avrundede hjørner som tåler små, ivrige lesere.

 • av Alf Prøysen
  249,-

  På julekvelden kolliderte snekker Andersen og julenissen med kjelkene sine, og på den måten ble de kjent med hverandre. De ble enige om at snekker Andersen skulle gå hjem til Nissemor og barna med presanger, og nissen skulle gå hjem til snekker Andersens familie. Og i denne boka kan du lese om hvordan det gikk.

 • av Fiore Manni
  78,99

  Det er jul, og Mikke og Minni sitter foran peisen og kikker i fotoalbumene sine når Minni spør Mikke: «Hva liker du aller best med julen?» Les om Mikkes fine juletradisjoner og alle de gode minnene han har fra tidligere julefeiringer sammen med de kjære vennene sine Minni, Langbein, Dolly og Donald.

 • - klaffebok
  av Håvard Kleppe
  221,-

  Brannbamsen Bjørnis er alltid på vakt, og hver gang brannalarmen går, rykker han ut for å hjelpe folk og dyr som er i nød. Men hvor er Bjørnis akkurat nå? Det er det ikke alltid så lett å vite, og i denne klaffeboka må leseren hjelpe til med å finne ham.Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker og har gode råd om brannvern til alle. Ved å kjøpe en bok om Bjørnis støtter du Bjørnisprosjektets arbeid.

 • av Kari Grossmann
  176 - 267,-

  NB: Boken er optimalisert for følgende eller bedre operativsystemer: Versjon 7.0 (Apple/iOS) og versjon 4.4 (Android). Må alle dø? spør Lillesøster. Og kan man leke når man er død? Hun og mamma er på vei for plante blomster på Mimmis grav. Mimmi var gammel og syk da hun døde, men ikke alle som dør er det, og hva med mamma og pappa? Lillesøster spør og undrer seg, og heldigvis har mamma svar som hjelper. Klok, varm og viktig bok om en voksen og et barn som snakker sammen om livet og døden. Boka er innlest av Berit Nermoen. Lillesøster er en populær bokvenn for småbarna. Hun kommer ut for akkurat slike hendelser som alle 3-4 åringer kan identifisere seg med. Hun går i barnehage, må til tannlegen, faller og slår seg og må på legevakten - og mye mer. Dette er bøker for alle småbarnfamilier i dagens Norge. eBok+ er en beriket ebok (EBP) som kan leses på nettbrett. Du må ha en eBok+leser installert på brettet. eBok+leser kan lastes ned gratis i App Store og på Google Play.

 • av Irene Marienborg
  158,-

  Nora-bøkene er fargerike, lekne og gjenkjennelige fortellinger for de aller minste - et nytt småbarnsunivers.Mamma vil at Nora skal slutte med bleie. Men Nora syns det er skummelt å gå på voksen-do. Heldigvis finner Filip en lur løsning.Les også "Det regner! sier Nora", "Fine prikker! sier Nora" og "Jeg vil bake! sier Nora.

 • av Rolf Magne Andersen
  305,-

  Samlebok om Kokosbananas!I Den store boka om Kokosbananas får du fem historier om den lille oppfinneren i en stor og fin gavebok, perfekt for små Kokosbananas-fans! Her kan leseren kose seg med fire Storytel-favoritter: Frokostmonsteret, Hypnosemaskinen, Biefangeren og Forstørrelsespistolen, samt den splitter nye Bursdagskanonen. I tillegg inneholder boka spennende og aldri tidligere publisert ekstramateriale som vitser, oppfinnelseskatalog og lær-å-tegne-Kokosbananas.

 • av Caralyn Buehner
  197,-

  Retelling of the classic Christmas carol with a snowmen twist.

 • av John Green
  83,-

  Thirty handsome illustrations capture the legendary grace and beauty of the horse and are ready to come alive with your colors. Captions.

 • av Alice Oseman
  136,-

  Packed with stunning artwork from the bestselling Heartstopper series, this unique colouring book allows you to relax with Nick, Charlie and friends - and also includes several exclusive never-before-seen images.

 • - The Definitive Pop-Up
  av Matthew Reinhart
  623,-

  Encyclopedia Prehistorica Dinosaurs is an enthralling book by the renowned author, Robert Sabuda. Published in 2005 by Walker Books Ltd, this book takes you on an exciting journey back in time. The genre of this book is non-fiction, and it is filled with intriguing details about the prehistoric era, specifically focusing on dinosaurs. Robert Sabuda, known for his in-depth research and captivating writing style, has done a commendable job in creating a book that is both educational and entertaining. The publication year, 2005, marks the year when this masterpiece was shared with the world. Walker Books Ltd, a prestigious publishing house, has been instrumental in bringing this book to the market. The book is written in English, making it accessible to a wide audience. Dive into the world of Encyclopedia Prehistorica Dinosaurs and embark on an unforgettable journey into the past!

 • av LEGO®
  117,-

  LEGO (R) NINJAGO (R): Golden Ninja Activity Book (with Lloyd minifigure) is an exciting and engaging book authored by Buster Books. Published by Michael O'Mara Books Ltd in 2021, this book falls under the genre of children's literature and activity books. The book revolves around the fascinating world of LEGO NINJAGO, where the golden ninja, Lloyd, takes the reader on an adventurous journey. Packed with fun-filled activities, this book is a perfect blend of entertainment and learning. It even includes a Lloyd minifigure, making it a must-have for all LEGO NINJAGO fans. So, get ready to step into the world of NINJAGO and join Lloyd on his thrilling adventures. The book, published by Michael O'Mara Books Ltd, is a testament to their commitment to publishing books that captivate the reader's imagination.

 • av Scott Cawthon
  164,-

  Learn how to draw all your favourite Five Nights at Freddy's characters! Filled with all your favourite characters from the bestselling horror video game series, this how-to-draw is packed with step-by-step instructions to create your own artwork of these terrifying creations.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.