Utvidet returrett til 31. januar 2025

Biofilms in the Food Environment

Om Biofilms in the Food Environment

In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed, other microorganisms are free to attach and benefit from this microbial community.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118864142
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 312
  • Utgitt:
  • 16. oktober 2015
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 74x119x18 mm.
  • Vekt:
  • 680 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Biofilms in the Food Environment

In nature, microorganisms are generally found attached to surfaces as biofilms such as dust, insects, plants, animals and rocks, rather than suspended in solution. Once a biofilm is developed, other microorganisms are free to attach and benefit from this microbial community.

Brukervurderinger av Biofilms in the Food Environment



Finn lignende bøker
Boken Biofilms in the Food Environment finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.