Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bioactive Peptides from Food

- Sources, Analysis, and Functions

Om Bioactive Peptides from Food

This book delves into how bioactive peptides play a major role in the development of various functional foods. Numerous bioactive peptides have been reported in recent years as naturally present or generated from food proteins of different origins like milk, eggs, soya, fish, and meat.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367608538
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 532
  • Utgitt:
  • 29. mars 2022
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 1088 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Bioactive Peptides from Food

This book delves into how bioactive peptides play a major role in the development of various functional foods. Numerous bioactive peptides have been reported in recent years as naturally present or generated from food proteins of different origins like milk, eggs, soya, fish, and meat.

Brukervurderinger av Bioactive Peptides from Food



Finn lignende bøker
Boken Bioactive Peptides from Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.