Utvidet returrett til 31. januar 2025

Basic Food Microbiology

Om Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781468464559
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 774
  • Utgitt:
  • 19. mars 2012
  • Utgave:
  • 21989
  • Dimensjoner:
  • 152x229x40 mm.
  • Vekt:
  • 1129 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 13. desember 2024

Beskrivelse av Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Brukervurderinger av Basic Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Basic Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.