Norges billigste bøker

Basic Food Microbiology

Om Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781468464559
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 774
  • Utgitt:
  • 19 mars 2012
  • Utgave:
  • 21989
  • Dimensjoner:
  • 152x229x40 mm.
  • Vekt:
  • 1129 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 30 oktober 2024

Beskrivelse av Basic Food Microbiology

The second edition of Basic Food Microbiology follows the same general outline as the highly successful first edition. 1 General Aspects of Food BASIC NEEDS Our basic needs include air that contains an adequate amount of oxy* gen, water that is potable, edible food, and shelter.

Brukervurderinger av Basic Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Basic Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.