Utvidet returrett til 31. januar 2025

Barley

- Properties, Functionality and Applications

Om Barley

This book discusses barley flour, bioactive compounds as well as starch and its use in various food products. It also covers essential bioactive compounds in human diet, and the mechanism of functional components, metabolism, and health benefits.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367819934
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 190
  • Utgitt:
  • 7. april 2020
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 294 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av Barley

This book discusses barley flour, bioactive compounds as well as starch and its use in various food products. It also covers essential bioactive compounds in human diet, and the mechanism of functional components, metabolism, and health benefits.

Brukervurderinger av Barley



Finn lignende bøker
Boken Barley finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.