Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bacon

- a SAVOUR THE SOUTH cookbook

Om Bacon

From the earliest days of European settlement in the US South, cured pork became a main source of sustenance, and the cheaper, lower-on-the-hog cuts - notably, bacon - became some of the most important traditional southern foodstuffs. In this cookbook, Fred Thompson captures a humble ingredient's regional culinar yhistory and outsized contributions to the table.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781469630113
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 128
  • Utgitt:
  • 30. september 2016
  • Dimensjoner:
  • 152x229x20 mm.
  • Vekt:
  • 380 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Bacon

From the earliest days of European settlement in the US South, cured pork became a main source of sustenance, and the cheaper, lower-on-the-hog cuts - notably, bacon - became some of the most important traditional southern foodstuffs. In this cookbook, Fred Thompson captures a humble ingredient's regional culinar yhistory and outsized contributions to the table.

Brukervurderinger av Bacon



Finn lignende bøker
Boken Bacon finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.