Utvidet returrett til 31. januar 2025

Aquafaba

- Vegan cooking without eggs using the magic of chickpea water

Om Aquafaba

Aquafaba is the cooking liquid found in tinned beans and other legumes like chickpeas or the liquid left over from cooking your own. It can be used to replace egg whites in many sweet and savoury recipes. At last for vegans, lemon meringue pie, mousses, mayonnaise, macaroons and meringues are on the menu.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781911621157
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 72
  • Utgitt:
  • 18. mai 2018
  • Dimensjoner:
  • 246x178x14 mm.
  • Vekt:
  • 422 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Aquafaba

Aquafaba is the cooking liquid found in tinned beans and other legumes like chickpeas or the liquid left over from cooking your own. It can be used to replace egg whites in many sweet and savoury recipes. At last for vegans, lemon meringue pie, mousses, mayonnaise, macaroons and meringues are on the menu.

Brukervurderinger av Aquafaba



Finn lignende bøker
Boken Aquafaba finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.