Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Antimicrobials in Food

For three editions, Antimicrobials in Foods, has been the must-have resource for those interested in food antimicrobials. Included in this edition are details on naturally occurring antimicrobials from animal, plant, and microbial sources, updates on hurdle technology approaches, and mechanisms of action, resistance, and stress adaptation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367178789
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 810
  • Utgitt:
  • 11. november 2020
  • Utgave:
  • 4
  • Dimensjoner:
  • 261x184x52 mm.
  • Vekt:
  • 1666 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av Antimicrobials in Food

For three editions, Antimicrobials in Foods, has been the must-have resource for those interested in food antimicrobials. Included in this edition are details on naturally occurring antimicrobials from animal, plant, and microbial sources, updates on hurdle technology approaches, and mechanisms of action, resistance, and stress adaptation.

Brukervurderinger av Antimicrobials in Food



Finn lignende bøker
Boken Antimicrobials in Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.