Utvidet returrett til 31. januar 2025

Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Om Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Offers information on the various analytical procedures involved in both nutrition labelling and the identification and quantitation of hazardous chemicals in foods. This book assesses the relative strengths of traditional and modern analysis techniques.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793494
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 510
  • Utgitt:
  • 16. desember 1994
  • Dimensjoner:
  • 152x229x33 mm.
  • Vekt:
  • 862 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

Offers information on the various analytical procedures involved in both nutrition labelling and the identification and quantitation of hazardous chemicals in foods. This book assesses the relative strengths of traditional and modern analysis techniques.

Brukervurderinger av Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants



Finn lignende bøker
Boken Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.