Norges billigste bøker

America's Founding Food

- The Story of New England Cooking

Om America's Founding Food

From baked beans to apple cider, from clam chowder to pumpkin pie, Keith Stavely and Kathleen Fitzgerald's culinary history reveals the complex and colourful origins of New England foods and cookery. This history features hosts of stories and recipes derived from generations of New Englanders of diverse backgrounds.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781469627144
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 408
  • Utgitt:
  • 30. juni 2015
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 525 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 14. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av America's Founding Food

From baked beans to apple cider, from clam chowder to pumpkin pie, Keith Stavely and Kathleen Fitzgerald's culinary history reveals the complex and colourful origins of New England foods and cookery. This history features hosts of stories and recipes derived from generations of New Englanders of diverse backgrounds.

Brukervurderinger av America's Founding Food



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.