Norges billigste bøker

Allergen Management in the Food Industry

Om Allergen Management in the Food Industry

Focusing on the harvesting, processing, and marketing of allergenic foods, Allergen Management in the Food Industry comprehensively addresses the sources of allergenic contaminants in foods, their fate during processing, and the specific measures that need to be taken to minimize their occurrence in foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470227350
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 624
  • Utgitt:
  • 10. september 2010
  • Dimensjoner:
  • 167x240x37 mm.
  • Vekt:
  • 1052 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Allergen Management in the Food Industry

Focusing on the harvesting, processing, and marketing of allergenic foods, Allergen Management in the Food Industry comprehensively addresses the sources of allergenic contaminants in foods, their fate during processing, and the specific measures that need to be taken to minimize their occurrence in foods.

Brukervurderinger av Allergen Management in the Food Industry



Finn lignende bøker
Boken Allergen Management in the Food Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.