Utvidet returrett til 31. januar 2025

Advances in Dairy Ingredients

Om Advances in Dairy Ingredients

Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813823959
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 1. februar 2013
  • Dimensjoner:
  • 166x253x21 mm.
  • Vekt:
  • 838 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Advances in Dairy Ingredients

Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology.

Brukervurderinger av Advances in Dairy Ingredients



Finn lignende bøker
Boken Advances in Dairy Ingredients finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.