Utvidet returrett til 31. januar 2025

A Book of Mediterranean Food

Om A Book of Mediterranean Food

Based on a collection of recipes that the author made while living in France, Italy, the Greek islands and Egypt, the author gives us hearty pasta and polenta dishes from Italy; aromatic and tangy salads from Turkey and Greece; and tasty seafood and saffron dishes from Spain.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780140273281
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 28. mai 1998
  • Dimensjoner:
  • 198x128x17 mm.
  • Vekt:
  • 172 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av A Book of Mediterranean Food

Based on a collection of recipes that the author made while living in France, Italy, the Greek islands and Egypt, the author gives us hearty pasta and polenta dishes from Italy; aromatic and tangy salads from Turkey and Greece; and tasty seafood and saffron dishes from Spain.

Brukervurderinger av A Book of Mediterranean Food



Finn lignende bøker
Boken A Book of Mediterranean Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.