Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
A gift-sized guide to the world-famous cuisine of Rome and Lazio region, all delectably photographed.
A comprehensive collection of authentic recipes from all over Italy by the renowned food writer. A cook's culinary tour of Italy in 325 recipes and 1500 colour photographs, including: Lombardy; Piedmont; Liguria; Emilia-Romagna; Veneto; Tuscany; Umbria; Sardinia; Campania; Sicily; Puglia; Basilicata; and Calabria.
A celebration of the tastes and traditions that have shaped the Italian menu, this book is ideal for anyone who wants to prepare the culinary classics of north-west Italy.
This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia
Discover the culinary delights of north-eastern Italy, in this collection of 65 authentic recipes
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.