Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Derived in part from the iconic Surgical Exposures in Orthopaedics: The Anatomic Approach, the fully revised second edition of Surgical Exposures in Foot and Ankle Surgery: The Anatomic Approach provides a clear view of orthopaedic anatomy from the surgeon's perspective using easy-to-follow descriptions and more than 300 superb, full-color illustrations. Co-authored by Dr. Richard Buckley and Piet de Boer, this edition carries on the legacy of Dr. Stanley Hoppenfeld (1934-2020), offering unique, time-tested coverage of orthopaedic approaches to the ankle, the hindfoot, the midfoot, and the forefoot. New approaches, descriptions, and high-quality illustrations make this an ideal resource for both orthopaedic surgeons and podiatrists.
In Plants Taste Better, Michelin-starred chef Richard Buckley shows readers how to cook restaurant-quality vegan dishes at home, using exciting flavours and textures.
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.