Utvidet returrett til 31. januar 2025

Bøker av May Whyte

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
  • av May Whyte
    249,-

    This book contains a detailed guide on high-class sweet making, including instructions for making chocolates, candies, dessert bonbons, and much more. Complete with 152 fully detailed lessons and various interesting recipes written in clear, concise language, this text is ideal for the amateur and makes for a worthy addition to cooking and confectionery collections. The chapters of this book include: 'How to Make Fondant', 'Peppermint Creams', 'How to Crystallize', 'Stuffed Fondants', 'Chocolate Fondant', 'Maple Fondant', 'Soft Cocoanut Bonbons', 'Neapolitan Creams', 'Maple Cream', 'Cherry Kisses', 'Pineapple Kisses', 'Ginger Kisses', 'Greengage Kisses', et cetera. We are proud to republish this antique text now complete with a new introduction on confectionery.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.