Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
Hvilket dyr kan lukte elektrisitet, og hvor mange tenner har egentlig en snegle?Naturen er full av fantastiske dyr som er eksperter på de rareste ting. I den gjennomillustrerte faktaboka Dyrenes rekordbok møter du verdensmestere i alle slags kategorier. Hvor høyt er det mulig å hoppe? Hvilket dyr promper mest, og hvem ser best i mørket? Bli kjent med fisken som kan spå været og ormen som er lenger enn en blåhval. Dette er boka for deg som vil vite alt om de mest utrolige dyrene på jorda.Boka er skrevet av Katharina og Linnea Vestre. Det er Linnea Vestre som har illustrert.«... femåringen limer seg til boka fra første rekord (...) og flere ganger har kommet trekkende med den, på den rørende måten barn kommer trekkende med bøker.» Silje Bekeng Flemmen, Klassekampen
Visste du at sjøhesten er verdens treigeste fisk? Eller at det finnes en flaggermus som sover inni en kjøttetende plante?Den gjennomillustrerte faktaboka Naturens rekordbok tar deg med på en reise til jordas mest utrolige steder, fra iskalde snølandskap til havets hemmelige skoger. Oppdag fisker som klatrer i trær, enorme stinkeblomster og sopp som lyser i mørket. Hvor vokser verdens høyeste trær, og hvilket dyr har den mest populære bæsjen? Naturens rekordbok er en frittstående oppfølger til den internasjonale suksessen Dyrenes rekordbok fra 2020.
I begynnelsen er du bare en knøttliten celle. Så deler den seg i to. To celler blir til fire. Åtte. Seksten. Snart dukker konturene av et menneske opp. En ryggmarg. Et hjerte som begynner å pulsere. Senere: lunger, øyne, munn. En hjerne. På noen magiske måneder blir en klump av celler forvandlet til en pustende, spisende og tenkende organisme. Hvordan er det egentlig mulig? Siden oppdagelsen av DNA-molekylet har biologien utviklet seg i en rasende fart. Vi kan i dag finne svar på spørsmål som tidligere virket umulige. Hvordan vet cellene at de skal forme et hjerte, og ikke en hånd eller et øre? Hvordan kan eneggede tvillinger ha like gener, men ulike fingeravtrykk? Og hva har vi egentlig til felles med en bananflue?
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.